De Vollegrondsgroentedagen hebben in 2016 een doorstart gehad. Na 8 jaar bleek dat er behoeften aan een informatiebeurs is. Voor de vollegrondsgroente teler is het een perfecte gelegenheid om collega’s te ontmoeten. Verder is het echt de plaats waar je moet zijn om een goed beeld te krijgen van het aanbod van producten en diensten die de tuinbouwtoeleveringsbedrijven beschikbaar stellen.
De ruimtes van Voorne’s Plantenkwekerij in Rockanje zijn een uitstekende locatie.

De Vollegrondsgroentedagen in Zuidwest-Nederland (inclusief West-Brabant) zijn er voor alle Vollegrondsgroentetelers en mensen die direct bij de sector betrokken zijn.
 Aan het begin van een nieuw teeltjaar zijn de Vollegrondsgroentedagen 2.0 de uitgelezen plaats om met toeleveringsbedrijven te overleggen. Ook is er volop gelegenheid om met collega telers ervaringen uit te delen. 
Kortom: De Vollegrondsgroentedagen 2.0 bezoeken betekend de perfecte start van het nieuwe teeltseizoen.
Ook de glasgroentelers, die in de grond telen, kunnen veel informatie en kennis verkrijgen.


De Vollegrondsgroentedagen 2.0 is afgesloten met de uitreiking van de Gouden Spruit. Jos Schelling uit Mijnsheerenland mocht de trofee in ontvangst nemen. 
In 2017 worden de Vollegrondsgroentedagen afgesloten met de bekendmaking van de titel “Ondernemende Vollegrondsgroente teler 2017” voor de teler die innovatief, inspirerend, toekomst gerichte keuze maakt en een goede bedrijfsvoering heeft. Iedereen kan mensen nomineren. De jury zal vervolgens een selectie maken. Er blijven uiteindelijk vijf nomineerde over. Alle bezoekers aan de Vollegrondsgroentedagen2.0 kunnen hun stem uitbrengen.
 Nomineren kan door een naam door te geven evenals de motivatie waarom u denkt dat de betreffende persoon de titel “Ondernemende Vollegrondsgroenteteler 2017” kan en mag dragen.

vollegrondsgroentedagen-logoDe Vollegrondsgroentedagen hebben 1n 2016 een nieuwe opzet en nieuwe naam gekregen. 
De kennis en ervaring vanuit het verleden is gebruikt om voor de branche weer een uniek en sector specifiek event te organiseren. 
Gezien de vele positieve reacties op de Vollegrondsgroentedagen 2.0. hebben deze ook in 2017 weer plaats en wel op vrijdag 13 januari van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 14 januari van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie Voorne’s Plantenkwekerij, Torenweg in Rockanje