Kunst- en cultuurwethouder Ankie van Tatenhove, geflankeerd door Trees Borkus (De Heraut) en Mireille van IJperen (Reclamebureau Lansingerland) buigen zich over de tien genomineerde afbeeldingen. Deze zijn vanaf vrijdag te zien in de hal van het gemeentehuis van Lansingerland. Zaterdag even na elven onthult Ankie van Tatenhove wie de winnaars zijn.

P1020813-kleinPrijsuitreiking
Zaterdagochtend 5 september vindt om 11 uur in het gemeentehuis de prijsuitreiking plaats van de fotowedstrijd ‘Groeten uit Lansingerland’. Alle tien genomineerde foto’s, plus een speciale vermelding, worden vanaf vrijdag 4 september in het gemeentehuis geëxposeerd. Wethouder Ankie van Tatenhove maakt zaterdagochtend bekend wie de grote winnaar is van de wedstrijd en wie de makers zijn van de beste foto’s van de drie kernen Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs.
Woensdagmiddag 2 september is de jury (bestaande uit Ankie van Tatenhove, Trees Borkus van Weekblad De Heraut en Mireille van IJperen van Reclamebureau Lansingerland) bijeen geweest om zich te buigen over de genomineerde foto’s.