Over Reclamebureau Lansingerland

Cock van Bommel (Berkel en Rodenrijs 1958) begon zijn carrière bij Koppert Biologische gewasbescherming. Daar was hij de eerste R&D-medewerker. Hij ontwikkelde een productiemethode voor natuurlijke vijanden en testte of deze ook onder ‘gekweekte omstandigheden’ voor een goede werking zorgde.

Na vijf jaar vertrok Cock naar de Vereniging van Nederlandse Tuinbouwstudiegroepen (NTS). Hier begeleidde hij veel landelijke commissies. Ook was hij actief op het gebied van gewasbescherming en de landelijk coördinator Kom in de Kas. Later ging hij aan de slag als regiocoördinator (Zuidwest Nederland). Kennisontwikkeling door kennisuitwisseling was daarbij het centrale thema.

Bij de start van LTO Groeiservice werd Cock lid van het MT en manager vollegrondsgroente en later manager projecten. Aangezien marketing steeds belangrijker werd voor de tuinbouw startte Cock met de NIMA-opleidingen Marketingassistent tot Marketingdirecteur. Ook heeft hij als een van de weinige marketeers de titel van Register Marketeer (RM) met als internationale titel Excelent Marketing Professional (EMP).

Vanaf 2008 is Cock zelfstandig ondernemer. Hij begeleidt ondernemers bij de marketing voor hun bedrijf. Bij Reclamebureau Lansingerland is Cock van Bommel vooral verantwoordelijk om inhoud te geven aan het maken van marketingstrategieën. Ook het opstellen van (marketing) jaarplannen is een specialisme van de geboren Berkelaar die op zijn 28e naar Bergschenhoek gemigreerd is.

Onze partners

Reclamebureau Lansingerland heeft de nodige kennis en ervaring, maar op bepaalde onderdelen heb je echte specialisten nodig. Reclamebureau heeft een aantal van deze experts die onder onze regie werken. Dit zijn: