Op uitnodiging van Winkelpromenade Berkel Centrum heeft Reclamebureau Lansingerland een presentatie gegeven over het versterken van je bekendheid en imago op basis van onderscheidende pluspunten.

Onze marketingadviseur Cock van Bommel en communicatieadviseur Pieter Harcksen trakteerden de aanwezige winkeliers op een duopresentatie. Tenslotte boden zij de lokale ondernemers een gratis quick scan aan van hun bedrijf.

Bij een quick scan wordt een bondige analyse gemaakt van de sterke, onderscheidende pluspunten van het bedrijf en de beoogde doelgroepen. Daarna volgt een advies wat de winkelier kan doen om deze positie te versterken, meer klanten te trekken en meer omzet te maken.

Een aantal Berkelse ondernemers heeft al afspraken met ons gemaakt. Ook interesse in zo’n quick scan? Neem hier contact met ons op.

Met zijn jeugdfoto stal marketingspecialist Cock van Bommel de show tijdens zijn presentatie voor de Berkelse winkeliers. Die is genomen in de fietsenmakerswerkplaats van zijn vader in Berkel. "Wij hebben dus onze roots in deze gemeente. Zo weet je beter wat het is om hier te ondernemen. We hebben hetzelfde werkgebied en dezelfde klanten. We hebben dezelfde benaderingswijze. We kennen beide de cultuur van onze omgeving en we zijn even ambitieus."

Met zijn jeugdfoto stal marketingspecialist Cock van Bommel de show tijdens zijn presentatie voor de Berkelse winkeliers. Die is genomen in de fietsenmakerswerkplaats van zijn vader in Berkel. “Wij hebben dus onze roots in deze gemeente. Zo weet je beter wat het is om hier te ondernemen. We hebben hetzelfde werkgebied en dezelfde klanten . We hebben dezelfde benaderingswijze . We kennen beide de cultuur van onze omgeving en we zijn even ambitieus.”